Categorieën
Uncategorized

9 januari 2021… de dag na 8 januari 2021, toen de wereld in 1 klap overgenomen werd

Wat een weekend gaan we in!! Allereerst… prachtig wakker worden in een licht bevroren wereld waar de zon probeert doorheen te schijnen… geen wolkje aan de lucht op het moment..
Dat is wat anders dan wat er online aan het gebeuren is…
De geweldige fijne, mooie, hervormende, leuke, lieve meneer Biden (die nooit President zou kunnen en mogen worden, aangezien hij een officieel gezochte crimineel in diverse landen is, gekoppeld aan chantage, fraude, witwassen, kinderhandel, terrorisme en zo kunnen we nog wel even doorgaan.. maar ja.. dat staat niet in de NRC-tjes, AD-tjes, Telegraafjes, Volkskrantjes en andere vodjes waar mensen voor betalen om zich van vals nieuws te voorzien… t wordt ook niet gezegd op de Fabeltjeskrantjes die menen zichzelf journaal-achtige dingen temoeten noemen… en echt wereldnieuws volgen doen jullie toch niet.. dus voor jullie zal dit wel weer een of andere complot-theorie zijn… het zij zo… )
anyway.. deze eerder genoemde fantastische man, en het complete misdaadcartel waardoor hij gesteund wordt -en geloof me… dat cartel is gigantisch- hebben besloten dat iedereen die opkomt voor zijn of haar land, en het beste wil voor het eigen land, een terrorist is.
Het mooiste is dat jullie nu allemaal zitten te grinniken bij het ongetwijfeld in geuren en kleuren opgeblazen verhaal dat de voorpagina’s ongetwijfeld zal sieren… Trump is overal vanaf geflikkerd wat sociale media heet (er isnog genoeg andere informatie, maar goed.. dit is ook het enige dat jullie kennen.. )
En in dat laatste stukje van die zin zit m de angel… aangezien de gemiddelde mens niet verder kan kijken dan een Facebook of een Twitter, is hiermee dus de informatie lijn naar eerlijke berichten over wat er daadwerkelijk aan het gebeuren was afgesneden..
Dat vinden jullie natuurlijk grandioos… maar jullie snappen niet wat dat impliceert…
Nu is hij aan de beurt, en trouwens IEDEREEN die zich identificeerde met zijn ideëen, maar morgen zijn JULLIE aan de beurt. Nee zal je denken… dat kan niet.. want wij komen niet in opstand, wij luisteren allemaal goed naar wat onze leidertjes ons opdragen… ja… jullie zijn braaf… nog wel… maar dit is slechts het begin van wat er gaat gebeuren…
Jullie hebben GEEN FLAUW IDEE wat er aan zit te komen… want tja.. de krantjes en journaaltjes hebben dat niet gezegd.. dus het bestaat niet…
Ooit he.. zo net na de 2e Wereldoorlog… is er iets gebeurd dat de Koude Oorlog heette… de reden dat die startte -op de wapenwedloop tussen Rusland en het Westen na- was dat men de strijd aan ging tegen het communisme… het oh zo gevaarlijke communisme. Wat toen in Rusland huisde.
Het is uit Rusland verdreven, en in verbeterde versie teruggekeerd in China.. en voor deze versie hebben jullie ALLEMAAL gestemd.
Want het is niet alleen Biden die daar zometeen een communistisch Amerika denkt te gaan maken… nee Amerika was het allerlaatste bolwerk om de wereld-hegemonie van dat communisme tegen te gaan… en er was 1 persoon die zich kei en kei hard gemaakt had om dat tegen te gaan.. juist.. de door jullie zo verguisde meneer Trump.
Ook hier bij ons, eigenlijk bij ELK Westers land, viert het communisme hoogtij… het wordt verpakt in politieke partijtjes met namen als VVD, PvdA, Groen Links, zelfs PVV… zodat je altijd denkt dat je een keuze hebt.
Maar die heb je niet, want puntje bij paaltje, onder aan de streep, betaal je steeds meer en meer geld van je zuurverdiende loon aan een staat die je uitmelkt, je geld weggeeft aan andere delen van de wereld waar we totaal niks mee te maken hebben, je belastingen opschroeft, kortom.. die je permanent in een staat houdt dat de verhouding tussen werken en inkomen volslagen scheef zitten.
En dan gaan ze je paaien met “Build back better” of “The Great Reset”… alle shit die je aan schulden (en eigendommen) hebt, kan je kwijtraken, worden weggescholden… op 1 voorwaarde.. dat je in de rij gaat staan om je brave prikjes te gaan halen…
Meneer Klaus Schwab heet het letterlijk tijdens een speech op het World Economic Forum gezegd… “you will own nothing, and you will be happy”… en geloof me.. nothing is ook inderdaad helemaal totaal nothing.. niks, noppes, nada.
Maar goed.. dat zal ongetwijfeld niet belicht zijn door de krantjes.
Ooit heb ik me afgevraagd hoe in Godsnaam de Duitse helft van de wereld in de 30’er jaren zo klakkeloos kon meelopen met de praat van meneer Hitler… welnu.. kijk niet verder.. ze hebben het geperfectioneerd en nu loopt de halve wereld stekeblind en gedachtenloos achter de nog veel ergere Nazi’s aan die er nu opgestaan zijn.. .
En als je denkt dat dit met rechts of links (politiek gezien) te maken heeft.. think again… dit loopt over de volledige linie.. rechts of links is slechts om je de illusie te geven dat je een keuze hebt… en die heb je NIET.
In ons land is er slechts 1 man waarvan ik het vermoeden heb dat die daadwerkelijk opkomt voor ons en de belangen van ONS land.. maar goed.. die is effectief weggezet als een populist en een volksmenner.. want tja… mensen met een afwijkende mening zijn gevaarlijk.. die proberen de bevolking aan te zetten om ZELF na te denken, om ZELF hun ogen te openen en eens iets anders naar de wereld om zich heen te kijken.. die moet je niet hebben.
In het geval dat de wereld gaat draaien zoals jullie op dit moment hopen dat die gaat draaien.. dan wens ik jullie heel veel sterkte.. vooral die oudere dames die zelf WO2 meegemaakt hebben en menen mij de les te moeten lezen omdat ik WEL tussen de regels door denk en zij volslagen geïndoctrineerd zijn ondertussen… en dus niet meer op een kritische manier kunnen nadenken… ik hoop voor jullie dat de uitrol net lang genoeg duurt om het niet lijfelijk meer mee te hoeven maken, want een “Ik zei het toch” is in deze wereldsituatie een uiting van Ego, en niet op zn plaats.
Ik probeer iedereen al zeker 15 jaar te waarschuwen voor exact wat er nu aan het gebeuren is, mijn Facebook zal ongetwijfeld tussen nu en 48 uur verwijderd zijn door de mediagiganten.. aangezien ik een groot supporter ben van de man die zijn land weer wilde opbouwen.
Mocht je op wat voor manier dan ook -als dat het geval zou zijn- het “echte nieuws” uit mijn mond willen blijven lezen zou je kunnen kijken op mn website.. of luister anders naar Jensen op zijn website… of naar X22 op zijn website.. allemaal bronnen die je exact kunnen vertellen wat er speelt.
15 jaar zijn jullie doof geweest, de laatste 11 maanden stokdoof zelfs.. allemaal prima.. ieder zn eigen keuze…
Wat er in WO2 gebeurde tegen een bepaalde groep mensen, gebeurt nu tegen de autochtone (!!!!!!!) bevolking.. maar dat zien jullie niet.. nee… want als je dat wel zou zien, dan discrimineer je.. en dat mag niet.. en geen hond die doorheeft dat de cancel-culture (vooral het cancelen van de eigen cultuur) met sprongen over de wereld verspreid.. nog sneller dan dat virus (wat speciaal voor dit specifieke doel gemaakt is.. maar ook dat zien jullie niet… virus.. onzichtbaar, ongetest vaccin, angst, in de rij voor je prik, controle… maar goed.. die komt wel binnen bij jullie als je eenmaal je dosis gif ingesproten hebt gekregen, je eigendommen en je vrijheid kwijt bent, en er geen weg terug meer is)
Het HOEFT allemaal niet zo te lopen… maar als de situatie doorgaat zoals op dit moment de door fraude “gekozen” meneer Biden en consorten (geloof me.. Biden heeft NIKS te melden hierin.. die is als front neergezet en zal zo waarschijnlijk vanwege seniliteit het veld moeten ruimen) hun zin gaan krijgen, dan is de wereld zelfs nog vele malen zwarter geworden dan dat ik m nu hierboven omschreven heb.
Ik ga niet zeggen “zie je wel” .. ik ga me niet verkenukelen om jullie ellende zometeen… want dat zien jullie toch niet.. weet je nog.. “you’ll own nothing and you’ll be happy”..
De dag dat dit scenario waarheid wordt, is de dag dat onze wegen zich permanent gaan scheiden… digitaal, telefonisch, live, noem maar op.
Dat gaat namelijk GEEN samenleving zijn waar ik in ga leven…
Voor nu wens ik een ieder een mooie dag toe.. de blije eitjes die glimlachend en met wijd open armen The New World Order ontvangen, nog veel plezier met hun vermeende overwinning… geniet ervan zo lang het kan…
Als je je research gedaan had, waarvan de mogelijkheden door mij en vele, vele anderen al 15 jaar aangegeven zijn, dan had het nooit zover kunnen komen.. een “wir haben es nicht gewusst” gaat deze keer niet op.. in die tijd wel.. toen was informatie voorziening afhankelijk van wat er gedrukt en gezegd werd op het nieuws.. nu is ongeïnformeerde absolute stomheid een heel bewuste keuze die je gemaakt hebt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.