Categorieën
Dingen die me dierbaar zijn Spiritualiteit en aanverwante zaken Wereldzaken

Brainfart November 21st, 2021

Zoals de meesten van de Lichtwerkers ondertussen dondersgoed weten, is het van het allergrootste belang dat de frequentie van de bevolking verhoogd blijft worden… dat we door die stijging van deze frequentie manifesteren wat we graag willen zien in de wereld waar we naartoe gaan…

Zoals we allemaal glashelder kunnen zien, wordt er door “de andere kant” keihard gewerkt om die frequentie naar beneden te halen… en we stappen allemaal wel een keer in die val van er in mee gaan…

Het grote verschil tussen de goede kant en de slechte kant is dat de goede kant beschikt over scheppende kracht, en de slechte kant alleen maar kan slopen en afbreken, maar NIET scheppen…

Dat betekent dat ze ONZE scheppende krachten ge-/misbruiken om HUN destructieve voornemens tot realisatie te laten komen. door onze frequentie laag te houden en mee te gaan in de tegenstellingen die zij creëeren, zijn WIJ degenen die HUN toekomst scheppen… snap je die??

Dan snap je ook wat je te doen staat… hoe moeilijk dat af en toe ook kan zijn… (denk alleen maar aan de terroristische beelden van de EUROGENDFOR troepen in Rotterdam gisteravond … de bakstenen lagen klaar.. .de busjes reden volle vaart op weerloze, protesterende mensen in… ze WETEN dat dan een reactie NIET uitblijft.. al helemaal niet op Volle Maan)

Er is één ding dat je NOOIT moet vergeten… degenen die uiteindelijk de scepter zwaaien aan de slechte kant zijn wezens die kennis hebben van (zwarte) magie en bezweringen.. je kan me er om uitlachen, maar ik zou het niet aanbevelen.. je zou wel eens van een hele koude kermis thuis kunnen komen.

Ik heb het al vaker gezegd, dit gaat niet meer om links vs rechts, wit vs zwart (of welke kleur dan ook), hetero vs de opsomming van het halve alphabet, of pro of contra Zwarte Piet… dit is een strijd op het hoogste niveau tussen God en de Duivel.

Een strijd die -ongezien door ons omdat we nog niet zover wakker geworden waren- al een dikke 1000 jaar woedt en nu tot een climax gebracht wordt omdat we eindelijk zo ver zijn en de frequentie van het Universum, de Aarde en ons zelf eindelijk hoog genoeg gestegen is om deze strijd aan te gaan, te zien en te overwinnen.

Wij mensen zijn heel erg voorspelbaar voor het duister.. .juist omdat wij over liefde en empathie beschikken…Ze weten exact op welke knopjes ze moeten drukken om reacties uit te lokken, en welke reacties ze dan gaan krijgen.

Echter.. het duister is ook ontzettend voorspelbaar.. het enige namelijk dat ze kennen is oorlog, destructie en negativiteit (en bedrog, fraude en divisie). Dat zijn ook de enige wapens die ze in kunnen zetten, en veelvuldig ook doen.

Het Licht echter heeft géén voorspelbare acties… het Licht is vloeibaar, past zich aan de situatie aan en heeft een scheppende kracht. Zelfs uit de donkerste situaties weet het Licht nog iets moois te scheppen.. iets wat volslagen onmogelijk is voor het duister.

Daarom is de oorlog (want DAT is het daadwerkelijk waar we in zitten.. ook al worden er geen slagvelden en wapens ingezet zoals we ooit geleerd hebben dat die er uit zouden moeten zien) voor hun behoorlijk wat moeilijker dan voor ons..

ALS we het Licht weten vast te houden en ons niet laten meeslepen door de emoties die zij proberen op te wekken… en dat vraagt enorm veel moeite van onze kant.

We zullen aan onze kant ook veel slachtoffers hebben.. en de enige manier voor mij persoonlijk om daar mee om te kunnen gaan, is om mezelf te blijven vertellen dat hun Zielen deze weg gekozen hadden vòòrdat zet hier op aarde incarneerden.
Voordat ze zichzelf manifesteerden als onze geliefden hadden ze deze keuze al gemaakt.. net zoals wij dat hebben gedaan…

Zij om zich op te offeren zodat de mensheid (versneld) zou ontwaken, wij om er voor te strijden met alles wat we hebben om vrijheid, eerlijkheid en een betere wereld voor elkaar te krijgen voor de jongere- en toekomstige generaties.

We leven in tijden van oorlog.. onderschat dat nooit… de wapens van deze oorlog zijn de media met hun mis-informatie, opjuttende- en verdelende berichtgeving, de politici die ons structureel voorliegen en steeds verder proberen onder controle te krijgen, de pharmaceutische industrie die ons al decennia lang zieker en zieker aan het maken is en nu bezig is met een genocide die zn weerga in de geschiedenis niet kent… en wij moeten opstaan hiertegen..

De mensen worden tegen elkaar opgezet, ziek gemaakt, gehersenspoeld, verdeeld en gecontroleerd.. als dat geen oorlog is weet ik het ook niet meer…

BASIS vrijheden die je bij je geboorte hebt gekregen moet je nu voor gaan bedelen, als je braaf luistert naar de heersers mag je weer een klein beetje van je (grond) vrijheid terug krijgen… en als je daar dan gebruik van wil maken, trekken ze het op het laatste moment weer in.

Beetje met een helicopter-blik kijken wat er de laatste bijna 2 jaar is gebeurd zou alles glashelder in beeld moeten krijgen voor een ieder die nog een beetje helder kan nadenken.

Laat je je hierin meezuigen door de propaganda?
Of ga je eindelijk naar je Ziel luisteren (en je gezonde verstand) en de boel zien zoals het ècht is of zoals het je voorgeschoteld wordt?

Blijf je accepteren dat je gebruikt wordt in hun misselijkmakende spelletjes van verdeel en heers?
Ga vanavond eens serieus te rade bij je Ziel…

Zo maar een “brainfart” van mijn kant… doe er mee wat je wil.. ik weet waar ik voor strijd. ❤

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.