Categorieën
Een kijkje in mijn gewone leven Overpeinzingen

Bye bye 2017… well helloooo 2018!

Gooooood morning op deze laatste dag van 2017!
 
IJverig aan het rausen geweest al.. (krijg ik dit jaar niet af hoor.. dus no illusions) maar het mooiste is dat m’n keukendeur gewoon open staat en voorlopig ook open blijft.. wat een temperatuurtje zeg… 🙂
 
Top2000 natuurlijk aan, en wie weet zometeen nog even een tandje harder… denk dat ik zo de laatste actieve uitbarsting van het jaar ga hebben… ramen lappen.. kamers boven uitmesten… Tim z’n spulletjes vast ga wassen en strijken en organiseren.. (krijgt over 2 weken de sleutel van z’n officiĂ«le huurhuisje, geen anti-kraak maar nu een echt huis.. super voor hem!) en plannen ga smeden om mijn eigen slaapkamer te verhuizen naar het kleine kamertje en m’n ex-slaapkamer om te bouwen tot atelier/hobbyruimte/strijkruimte etc. (dat zal wel wat voeten in aarde gaan krijgen… om alles op een manoeuvreerbare manier over te verhuizen)
 
Eigenlijk kijk ik met een heel tevreden en dankbaar gevoel terug op het afgelopen jaar… mooie mensen mogen ontmoeten, fijne dingen mee mogen maken, belangrijke lessen mogen leren, en mooie plannen mogen zaaien om het komende jaar uit te gaan werken. En niet te vergeten, dankzij een geweldige tandarts “m’n oude gezicht” weer teruggekregen 🙂 :).
 
Sinds een week of 2 – 2,5 weer volop zin in het leven en barstend van de energie, zodat de plannen dit keer met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid ook daadwerkelijk uitgevoerd gaan worden.. en daar word ik nog het meest blij om!
Veranderingen, aanpassingen, bouwklussen, verbouwklussen, creativiteit, opleiding afmaken en mee gaan oefenen/werken, reizen, nieuwe vrienden maken, ik heb er allemaal even veel zin en vertrouwen in! Soms verbaas ik me over het verschil in mezelf van ’toen’ (paar weken terug) en ‘nu’ … ik kan haast zeggen dat ik weer bruis van de energie zoals ik dat deed toen ik 20-25 jaar oud was. Heel apart.
Een paar andere dingen die ik de laatste weken besloten heb voor het komende jaar, zijn van een andere aard… niet meer door negatieve mensen en/of situaties mezelf leeg laten trekken… geen energie meer steken in mensen die wel aandacht willen krijgen maar niet de acties willen ondernemen om hun situatie te veranderen; niet meer mezelf versnipperen om iedereen maar tevreden te willen houden en dus meer voor mezelf te gaan staan en m’n eigen ruimte meer respecteren en bewaken; liever zijn voor mezelf en meer waarde toekennen aan de persoon die ik ben en de potentie die ik heb.
Ophouden met mezelf naar beneden te schuiven, gaan staan voor wie ik ben. En eerlijk? Dat voelt nu al goed!! 🙂
Het leven is gewoon tè kostbaar om in een sleur en minder dan positieve manier doorheen te gaan, we zijn voorbestemd om te stralen.. allemaal op onze eigen manier… we brengen allemaal een stuk waarde deze wereld in, en het is aan ons om die waarde tot uitdrukking te brengen.
Dit schrijfsel kan nog een eeuwigheid duren, maar ik brei er een eind aan en wil jullie stuk voor stuk een mooie afsluiting van dit jaar en een fantastisch mooi, gezond en gelukkig 2018 toewensen!
Maak er wat moois van!!
* Mijn hernieuwde levens-energie heb ik weer dankzij uitgebalanceerde, betaalbare Multivitaminen die ik hier gevonden heb. (Mochten jullie via die link besluiten om iets te kopen, dan krijg ik daar een bedankje voor van het bedrijf, de aanschafprijs voor de koper blijft hetzelfde)
* De kennis die je echt nodig hebt om te realiseren WAT vitaminen, mineralen en sporenelementen precies voor je kwaliteit van leven betekenen, en hoe dat tegenwoordig niet meer kan gebeuren op de normale manier kan je halen uit een serie ontzettend interessante boeken die je hier kunt kopen. ( en ik kan het je alleen maar heel heel hard aanraden om kennis te verkrijgen over hoe het lichaam werkt en de diverse zaken broodnodig heeft.. hiermee sta je zo enorm veel sterker in je leven)
** De opleiding waar ik nu mee bezig ben kan je hier vinden, voor iedereen die meer uit zijn of haar leven wil halen en zijn of haar intuĂŻtieve gaven wil verfijnen zodat je mens en dier kunt helpen. Een verrijking voor jezelf!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.