Categorieën
Wereldzaken

Een half jaar na het laatste bericht…. 😨

Laks of verstandig geworden?

Oh mijn hemel …. ik heb deze website gewoon een half jaar laten liggen… niks aan- of mee gedaan… geen zin in gehad.
2 jaar en 3 maanden als een dolle bezig geweest om alsjeblieft maar zoveel mogelijk mensen bewust proberen te maken van alles wat er niet klopt in deze wereld, en eigenlijk moet ik bekennen dat ik dat zat geworden ben.

Ja… zo nu en dan deel ik nog berichten over alles wat niet klopt op mijn Facebook en ook veel op mijn Telegramkanaal, maar het begint er langzaam op te lijken dat de mensen die wakker zijn “vrede” beginnen te krijgen met het feit dat nieuwe mensen wakker maken een onbegonnen taak geworden is.
Heel erg jammer, want ik had zo ontzettend graag gewild dat degenen die ik lief heb ook zouden zien in welke val ze aan het lopen zijn.

Tja, wat moet je nou?

Het lijkt aan de oppervlakte of er niks gebeurt, toch gebeurt er ontzettend veel op de achtergrond. Toch krijg ik de indruk dat op de één of andere manier de minder wakkere mensen totaal incapabel geworden zijn om daar doorheen te kijken.
Hartverscheurend dit, ècht hartverscheurend… ik zou het van de daken willen gillen “kijk toch hierheen, onderzoek dàt dan, dit kàn toch niet” maar het heeft geen enkele zin. 😥

Natuurlijk bestaat deze realiteit uit een wereld die geregeerd wordt vanuit “vrije wil” van de mensheid, en natuurlijk hebben wij als ziel voordat we hier kwamen besloten wàt we precies wilden leren en hòe we dat gingen doen… en was het verloop van wat er zich op dit moment wereldwijd al bijna 3 jaar afspeelt allang bij ons -als ziel- bekend… maar de 3D mens om deze ziel heen vindt dit allemaal heel pijnlijk en moeilijk te bevatten.

Toch ga ik niet meer proberen in te grijpen, wie het nu nog niet ziet, ziet het waarschijnlijk nooit meer en is òf een verloren zaak, òf schrikt zich 5 slagen in de rondte als alles opeens uitkomt. En eigenlijk is het ook niet eens mijn taak meer om iedereen wakker proberen te schudden…

Weet wel dat ik er dan ook voor je ben, en desnoods mn tong af zal bijten voordat ik vanuit mijn Ego tegen je zeg “dat hèb ik je toch al jaren verteld”… ik ga daar stinkend mn best voor doen.

Beetje bomen uit het bos benoemen…

Anyway, er zijn een paar dingen waar ik het op dit moment echter wèl met je over wil hebben… en dat is voorbereiden op de komende maanden/jaren (laten we in Godsnaam hopen dat het over maanden en geen jaren gaat).

Zoals je ondertussen ongetwijfeld al in de gaten hebt, is men héél druk bezig de complete wereld ondersteboven proberen te krijgen, en ons als wereldbevolking op onze knieën…

Een kleine opsomming, er is nog veel meer, maar daar gaat het niet om nu:

▶ De inflatie stijgt als een dolle,
▶ Opeens zijn er allerlei bevoorradingsproblemen,
▶ De olie en het gas worden duurder en duurder gemaakt,
▶ De boodschappen trouwens ook,
▶ De regeringen van alle Westerse landen smijten met geld en wapens, alleen niet naar ons, maar naar een landje wat al jaren zo corrupt als de pest is en waarvan nu wordt beweerd dat dàt de reden van alle schaarstes zou zijn,
▶ Zo’n beetje alle regeringen in de wereld zitten er op een manier die niet klopt, overal waar de laatste 3 jaar verkiezingen zijn gehouden is op gigantische schaal verkiezingsfraude gepleegd om vooral maar een kliekje mensen aan de macht te houden of zetten die de agenda van het WEF en de UN willen (en gaan) uitrollen. Ze zitten er in ieder geval niet voor hun eigen bevolking.
▶ De halve wereld staat op zn kop met protesterende burgers, maar dat wordt niet door de media gemeld en er wordt al helemaal niet gemeld hoe keihard deze protesten neergeslagen worden door de overheden.
▶ Dwangmiddelen worden meer en meer toegepast als mensen zich niet willen conformeren aan de ongrondwettelijke en onmenselijke regels die te pas en te onpas worden verzonnen.
▶ Er komen opeens allerlei voedselschaarstes uit het niks in het nieuws, gemaakte voedselschaarstes, dat wel.. maar je zit toch maar mooi met de gebakken peren (die er ook niet meer zullen zijn dan) als het zover komt.
▶ En opeens… out of the blue… verschijnen er ziektes uit de hoge hoeden die a) allang uitgeroeid waren, maar nu gepimpt zijn, en b) waar men met een beetje pech wéér zo’n mRNA prik voor zou moeten gaan halen. Héél toevallig allemaal.

Wat kunnen we hier aan doen?

Er zijn een aantal zaken die verschrikkelijk belangrijk zijn om je de komende tijd mee bezig te houden. Of je nou gelooft in alles wat ik loop rond te bazuinen of niet… een gewaarschuwd mens telt voor 2 en als het toch nergens voor nodig bleek te zijn, heb je jezelf in ieder geval een goede gewoonte aangeleerd.

▶ Ga elke keer als je boodschappen doet, even langs de schappen met lang houdbare goederen en stop 1 of 2 dingetjes in je karretje, of als je de mogelijkheid hebt om groot in te kopen, koop stuk voor stuk lang houdbare dingen in grotere hoeveelheden in. Zorg er wèl voor dat dit ook dingen zijn die je zelf zou eten of drinken.
▶ Mocht je een vacuum-machine hebben, pak dan zaken als bijvoorbeeld meel, luchtdicht in behapbare porties in.
▶ Heb je een voedseldroger, koop dan wat groter de seizoensgroenten en -fruit in en droog ze en verpak ze vacuum.
▶ Zorg er zowiezo voor dat je een rouleringsschema hebt… nieuwe zaken achter de oudere plaatsen zodat je op een logische manier je voorraden aanspreekt.
▶ Verdiep je in het aanleggen van een moestuin(tje)… en begin er dit jaar nog aan. Dit kan al als je alleen maar een balkonnetje hebt… zoek op YouTube maar eens op “container gardening”. En àls je een oogst hebt die groter is dan je op kan, maak het in met behulp van wecken of bewaar het door het te drogen of vriezen (of drogen èn vriezen)
▶ Heb je een huisdier dat afhankelijk is van het eten dat jij hem of haar geeft, zorg dat je een voorraadje voer hebt (ook daar rouleren natuurlijk)
▶ Zorg dat je jezelf onderricht in bijvoorbeeld medicinale kruiden, EHBO met alternatieve middelen, en dat soort dingen. Op YouTube zijn enorm veel zogenaamde “prepper”en “homesteading” videos te vinden.
▶ Zorg dat je bijvoorbeeld genoeg batterijen en lucifers of aanstekers in huis hebt, je weet het maar nooit wanneer je die nodig hebt.
▶ Zorg ook dat je beschikt over een ouderwetse radio en bijvoorbeeld een walkie talkie of 27 mc bakkie.
▶ Of dat je begint met het verzamelen of kopen van brandstof om de komende winter in ieder geval 1 kamer te kunnen verwarmen.
▶ Ga ook Marktplaats of de kampeerwinkels af om bijvoorbeeld een klein kooktoestelletje aan te schaffen, of zoek op YouTube hoe je zoiets zelf kan maken.
▶ Heb je de financiële middelen, investeer in een generatortje en sla de bijbehorende brandstof ook extra in.
▶ Zorg dat je genoeg slaapzakken en/of dekens en dikke truien en sokken hebt om jezelf warm te houden als dat nodig is. Kijk ook eens naar mogelijkheden om bijvoorbeeld je ramen in de winter met bubbeltjesfolie te beplakken om de wamte binnen te houden.
▶ Zorg dat je genoeg vers drinkwater hebt en/of de mogelijkheid hebt om met behulp van een goed waterfilter (Berkey bijvoorbeeld) drinkwater te maken.
▶ Zorg dat je je verdiept in dingen als MMS en hier ook een vooraadje van in slaat, dit spul kan heel veel ziektes, bacterieën, virussen, verwondingen, aandoeningen (mens èn dier!) etc. verhelpen. Colloïdaal Zilver in huis hebben is eigenlijk ook een must (en vooral weten wat je er mee kan doen).

Hieronder een boekje met links naar ontzettend waardevolle informatie over wat MMS precies is en wat je er mee kan allemaal:


▶ Kijk eens in je omgeving waar er (zuivel)boeren zitten waar je voedsel zou kunnen kopen.

Ben jij een gestoorde wappie of zo met al je aanbevelingen?

Om maar gelijk antwoord op die vraag te geven… NEE.
Wat ik echter wèl ben is iemand die overal rekening mee wil houden. En laten we eerlijk zijn… met Oud en Nieuw 2019/2020 had je nooit ook maar kunnen bedènken hoe idioot de wereld in slechts 2,5 korte jaren zou worden.

Gezien de méér dan absurde prijsstijgingen van de diverse brandstoffen en energie mogelijkheden, is het niet helemaal onmogelijk dat zometeen als het ècht kouder wordt, de boel voor velen niet betaalbaar meer zal zijn en de helft of meer van de bevolking zonder gas en/of electra zal zitten.
Denk in dat geval alsjeblieft aan de kwetsbare mensen in je gemeenschap zoals de ouwetjes die waarschijnlijk die rekeningen nooit meer kunnen betalen…

Nou kan je zeggen “ach… wat maakt t uit… de winters hier in Nederland zijn de laatste 25 jaar echt niet meer zo koud als vroeger”… maar dan wil ik je toch graag helpen herinneren aan het feit dat men al sinds het einde van de 50’er jaren van de vorige eeuw héél erg goed (en steeds beter) is om het weer aan te passen naar wat men wil. (En ook daar is héél veel over te vinden op de gewone, niet alternatieve, websites…. zoek bijvoorbeeld maar eens op “weather warfare”)

Het moet nu nog zomer worden, alles wat kan groeien groeit de komende maanden nog… het is nu tijd om je voor te bereiden om de winter.
Dit is als je het historisch bekijkt ook helemaal niet zo heel erg gek.. onze voorouders deden niet anders.. die hadden geen supermarkten waar je het hele jaar door alles kon kopen, die moesten ook vooruit denken.

En als ik er nou volledig naast zit??

En laten we alsjeblieft met alles wat we in ons hebben, hopen dat dat het geval zal zijn. 🙏

In dat geval heb je geleerd hoe je jezelf iets meer zelfvoorzienend en minder afhankelijk kan maken, hoe je jezelf iets makkelijker los kan koppelen van een maatschappij die er op gericht is om je maximaal voor 3 dagen (als je dat al redt) via de supermarkt van voedsel te kunnen voorzien. En heb je misschien een aantal alternatieve methodes geleerd om je gezondheid te kunnen waarborgen in geval van nood.

Het is nogal een lang verhaal geworden, maar in mijn ogen heb ik het zo kort mogelijk gehouden om nog compleet te kunnen zijn. Ik hoop dat je er wat mee kan en mee doet.

Één reactie op “Een half jaar na het laatste bericht…. 😨”

Dank je wel weer. Helder verwoord niets nieuws, maar een moestuin gaat mij fysiek niet meer lukken. We gaan het overleven. En laten we inderdaad hopen dat het meevalt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.