Categorieën
Gezondheid, leefwijzen en hulpmiddelen

Een terugblik op de eerste 24 uur…

Maandag, dag 1

Vanmorgen een werkelijk ENORME berg energie gehad… en als een speer aan van alles en nog wat begonnen en ik voelde me perfect!

Vanaf een uur of 12 werd het wat minder en vanaf 1 uur lag het volledig stil qua energie.
Waarom? Omdat ik dom geweest ben en mn koffie niet heb afgebouwd de afgelopen paar dagen. Ik mis de koffie totaal niet, maar mn lijf denkt daar anders over. Ik kijk ondertussen hartstikke scheel van de hoofdpijn, maar goed… da’s jammer dan. Gaat vanzelf wel weer over en ik ga mezelf niet voor mn kop slaan dat ik de dingen niet afgemaakt heb nog.

In mijn zoektocht naar het waarom van hoe ik me voel, kwam ik dit artikel tegen. Beetje zorgwekkend, aangezien ik van 05:30 tot 23:00 zo goed als achter elkaar aan de koffie gezeten heb tot nu toe, maar goed.. wat ik al eerder zei, even doorbijten en dan heb je ook weer je leven terug!

Morgen is er weer een dag. Maar wàt een prachtige dag is het vandaag he… toen ik echt scheel keek, ben ik lekker even rustig in het zonnetje gaan hangen. Ondertussen zit er alweer meer dan 3 liter water in, dus toen dat er uit wou ben ik hier maar even gaan zitten tikken.

Ondertussen is het alweer half 7 en ben ik me klaar aan het maken voor een super Meet Forever in Dordrecht. Als er tussen mijn lezers nog mensen zijn die ècht een andere draai aan hun leven willen geven, en er daadwerkelijk als persoon ENORM veranderd en sterker uit willen komen… ik kan het je alleen maar aanraden! We kunnen elke maandagavond naar Dordrecht of om de 2 weken naar Rotterdam, woon je elders als je dit leest, neem dan even contact op want ik weet zeker dat er bij jou in de buurt ook zo’n geweldige bedrijfspresentatie gegeven wordt!
Neem gerust contact met me op, facebook, email of als commentaar onderaan dit blog.

De hoofdpijn is zo goed als verdwenen, en de energie begint dan natuurlijk ook weer terug te komen. die hoofdpijn had ik volledig aan mezelf te danken overigens… ik had gewoon moeten afbouwen met de koffie en beter moeten weten. (is niet de eerste keer dat ik hier hoofdpijn van heb.. wel de eerste keer dat ik detox)

Dinsdagmorgen, dag 2

Het begint me erg duidelijk te worden dat ik blijkbaar heel nodig ‘schoongemaakt’ moet worden. Maar dit was ook al in de diverse gesprekken die ik gehad heb, en documentatie die ik gelezen heb, duidelijk dat deze dag misschien wel een beetje een uitdagende dag zou kunnen zijn.
Dus.. we laten ons niet kisten en gaan er gewoon weer vol goede moed tegenaan. Volgens zeggen gaat alles morgen weer stukken beter.

Ik wilde vandaag de dingen afmaken waar ik gisteren aan begonnen ben, maar ik denk dat ik mezelf dat niet
ga verplichten (om teleurstelling achteraf te voorkomen). Dus lekker op het gemakkie aan het werk, en alvast wat voorbereidingen doen voor wanneer we zometeen een gezonde lichte maaltijd mogen hebben… Niks leukers dan recepten zoeken en delen!

Voor iedereen.. succes vandaag en zet m op!!

Mijn facebookpagina’s                                                            
Help One Another With Forever
A Healthier Way Of Life
Mijn Persoonlijke Pagina

Mijn Webshop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.