Categorieën
Gezondheid, leefwijzen en hulpmiddelen

Een tweede, derde, vierde of vijfde kans… wie wil dat nou niet??

Al eerder heb ik een bericht geplaatst over de tweede kans die ik gekregen heb… daar is na een herhaling van wat er in juni 2013 gebeurd is, afgelopen juni een derde kans bij gekomen.

Persoonlijk heb ik nog steeds het idee dat de eerste operatie niet helemaal compleet geweest is, aangezien ik me eigenlijk erna nooit echt helemaal goed gevoeld heb.
Moe, buiten adem, altijd pijn op mn borst, nog geen 50 meter kunnen lopen en dan weer naar lucht moeten happen en bijkomen.

Gelukkig is de operatie van afgelopen juni – mn eerste stent vierde exact op die dag zn eerste verjaardag- nog 2 stents bijgezet en nu voel ik me weer hartstikke goed.

Ik ben me nòg meer gaan verdiepen in alles wat met voeding te maken heeft, en uiteindelijk -ook door waanzinnige resultaten- begonnen met het vertegenwoordigen van Forever Living Products. (kijk hier voor mijn webshop)

Ook ben ik me aan het verdiepen in allerlei andere – gezondere- manieren van voeden. Naast natuurlijk de Aloë Vera producten is er nog zo ontzettend veel wat we zelf kunnen doen om ons lijf blij te maken.
Denk aan een Raw voedingspatroon… de theorie hier achter is dat het ONmogelijk is om leven in je lijf te verwachten als je er dode dingen instopt. In mijn ogen een heel plausibele theorie. Een mooie site Engelstalige site, waar je hier heel erg veel informatie over kan opdoen is deze. Ik ben van plan om op één van mijn eigen sites hier verder op door te gaan.

Wat ook heel erg gezond is, is juicen. Dit heb ik al eerder aangehaald en ook al eerder links geplaatst, maar voor de volledigheid plaats ik ze opnieuw. Een hele behulpzame community is deze. Joe Cross is de maker van de film Fat, Sick and nearly Dead en heeft een zeer enthousiaste site er omheen gebouwd.
Ook is de Natural Juice Junkie (hier) een verschrikkelijk behulpzame site. Neil Martin is van een zeer zwaar, ziek en beroerd persoon, veranderd in een vitaal mens die zelfs al 2 keer een marathon gelopen heeft!

Waar alles op neerkomt eigenlijk is dat de manier waarop we onszelf tegenwoordig voeden, volledig on-natuurlijk is en niet alleen zwaar tekort komt aan broodnodige voedingsstoffen -alhoewel brood helemaal niet eens nodig is- maar ook langzaam ons lichaam vergiftigt.
Daarom kennen we de zogenaamde “ouderdomsziektes”… die hebben helemaal niks met ouderdom te maken, doch alles met een volledig uitgeput lichaam dat moe is van het strijden tegen alle vergiffen, de strijdkracht niet meer heeft om alles te bevechten en waarbij de organen die de gifstoffen af moeten voeren, volledig overbelast geworden zijn.

DAT en niets anders is de reden dat wij ziektes ontwikkelen die we voor het gemak maar “ouderdoms-ziektes” noemen.

Om je lichaam weer wat van z’n oorspronkelijke kracht terug te geven, is het wijs om het verschrikkelijk goed te ontgiften. Daar zijn een heleboel methodes voor… op de eerder genoemde sites staan er een aantal, en ook het bedrijf dat ik mag vertegenwoordigen heeft een ontzettend goede detox, Clean 9 genaamd.
Kijk rustig op de eerder genoemde site (hier) en tik als zoekterm Clean 9 in.

In 9 dagen tijd ontdoet je lichaam zich van alle vieze opbouw die zich in je darmen opgestapeld heeft, terwijl je toch optimaal gevoed blijft.

Als je meer gespecificeerde informatie over de laatst genoemde manier van detoxen wil, kan je me altijd een mailtje sturen of mijn speciale facebookpagina liken.

Welke optie je ook kiest, ik denk dat je met alle links in dit artikel meer dan genoeg informatie tot je beschikking hebt om -om te beginnen- een wat bewustere manier van leven aan te vangen.

 

Heel veel succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.