Categorieën

Even voorstellen…

Leuk… alweer een blog.. .als zovelen waarschijnlijk….

Toch wil ik met mijn bescheiden bijdragen proberen op sommige vlakken wat meer achtergrond informatie te geven; of gewoon even delen wat me bezighoudt en waarom; kleine uitstapjes maken door het oog van m’n telefoon-camera of even gezellig ouwe deuren over hobby’s en af en toe wat laten zien dat iemand anders of ikzelf heb gefabriceerd.

Ik ben Jeanette en al een poosje op pad om langzaam alle beperkingen en tegenslagen uit het verleden om te vormen tot een positieve basis voor de toekomst. Natuurlijk zijn er niet alleen tegenslagen geweest.. verre van dat zelfs.. maar de tegenslagen zijn meestal de dingen waar je -achteraf bekeken- het meeste van leert (als t goed is).

Ik lees heel veel over de verschillende onderwerpen die me interesseren, en mocht een boek nou ècht een aanrader zijn, dan bespreek ik het zijdelings en link ik door naar één van de sites waar ik het gekocht heb. Waarschijnlijk heb ik daar dan zelf een affiliate account aangemaakt en zal een (piep)klein gedeelte van de verkoopprijs dat account in gaan.. voor de aanschafprijs maakt het niks uit voor de koper of het via de link gekocht wordt of zelf via de site, ik zou het daarom heel erg waarderen dat mòcht het boek je interesse gewekt hebben, je het via de in het artikel genoemde link aanschaft.

Ditzelfde verhaal gaat op voor sommige gezondheids- en verzorgings producten, mocht dit het geval zijn dan vermeld ik dat in het betreffende artikel.

Mijn èchte passie heb ik nog niet helemaal gevonden, maar er zijn een aantal zaken waar ik wel degelijk erg gepassioneerd over ben.. en dat zijn :

  • Persoonlijke Ontwikkeling
  • Coachen van Mens en Dier
  • Kunstzinnig en Creatief bezig zijn
  • Schrijven
  • Gezondheidszaken die buiten de geijkte paden liggen, dus niet via medicatie dingen oplossen, maar op een zo natuurlijk mogelijke manier
  • Lezen natuurlijk

Ik hoop dat jullie als lezer hier zo nu en dan eens langskomen en iets van waarde zien; hetzij informatie.. hetzij gewoon een leuk, gek of leerzaam kwartiertje leesvoer.

Veel plezier in ieder geval!