Categorieën
Overpeinzingen Spiritualiteit en aanverwante zaken Wereldzaken

First Lunar Eclipse 2021, november 19th

Gooooood morning wereld op deze vrijdag de 19e november 2021… kort nachtje weer…

Nu net heeft de eerste eclipse van het jaar plaats gevonden in de Volle Maan. Het was maar een klein stukje dat bedekt was, dus zo opvallend was het allemaal niet. Ook deze volle maan draagt in zich allerlei potentie voor waarheid en verandering in zich. We zijn sinds de afgelopen nieuwe maan een nieuwe periode ingegaan… een periode die het begin inluidde van het einde van een bijna 1000 jaar durende periode van Duivelse overheersing.

Steeds sneller zullen waarheden aan het licht komen, dat frauduleus handelen geopenbaard worden… velen zullen het hier niet gemakkelijk mee krijgen, maar wat gaat het mooi worden hierna!

Ogen moeten niet alleen gericht blijven op natuurlijk ons stukje van de wereld, maar hou ze ook op de USA… dat gaat een enorm belangrijke rol spelen… (zoek Bracha Goldsmith of Pam Gregory op YT op on meer hierover te leren… Pluto return zit in de naam van hun videos)

Resident Biden heeft in de aanloop naar de verkiezingen van vorig jaar aangekondigd dat het een “Dark Winter” gaat worden… dat ging niet over de winter van vorig jaar maar over deze, en “dark” is op vele manieren te interpreteren… en allemaal zijn ze van toepassing.

Hou hier rekening mee… bereid je fysiek, materieel en geestelijk voor.
Hou je rug recht, je waardes waarnaar je leeft hoog, en probeer de huidige en komende gebeurtenissen je Spirit niet te laten breken… stay grounded en in your power. 🙏

We gaan richting een machtig mooie tijd voor de Mensheid… but something has to die before it can be reborn… en in dat stukje beginnen we aan te komen zo langzamerhand.

Hang in there

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.