Categorieën
Gezondheid, leefwijzen en hulpmiddelen

Het laatste weekend.. en ik heb er ECHT zin in!!

De Detox en vervolg paketten zijn besteld en binnen… de groep die hier gezamelijk aan gaat beginnen heeft ondertussen vorm gekregen… en op het laatste moment toch nog meegegaan naar een Succesday van Forever, en man.. wat ben ik daar opgeladen van teruggekomen!!!

 

Biedt je huidige baan al deze  voordelen?  

hele dag draaide om waardering, waardering en nog meer waardering… en wat een absoluut SUPER gevoel is dat zeg!!
Fantastische sprekers die waardevolle informatie met ons deelden over hoe nog beter mensen uit je omgeving en daarbuiten te kunnen helpen met het realiseren van hun verbeterde algehele gezondheid àls hun dromen en doelen voor de toekomst.
Gewone mensen die on-gewone levens kunnen leiden en niks anders zijn dan jij en ik.

Mijn lieve vriendin die doodleuk naar de Benelux-baas van Forever stapt en vertelt dat we met een groepje een wààn-zin-nige leuke uitdaging aan gaan… met ondersteuning vanuit de groep en voorlichting over de diverse manieren van zo goed mogelijk gevoed blijven tijdens de reis…
Mijn andere lieve vriendin die dichterbij woont dan de eerste, die aanbiedt om indien gewenst mij ook in het proces en de groei te ondersteunen… die tweede vriendin heeft geen enkel baat bij deze hulp behalve dat ze een vriendin helpt… hoe prachtig is dat !!! En dàt specifieke aspect heb ik nog nergens mee mogen maken!

Wat ik ook in al die jaren dat ik in de diverse Network Marketing bedrijven werkzaam ben geweest, nog nooit mee heb mogen maken, is mijn enorme enthousiasme en gedrevenheid om zoveel mogelijk mensen met de diverse producten van Forever in aanraking te willen laten komen. Ikzelf heb door mijn eigen persoonlijke
ervaringen zo’n rotsvast geloof in deze producten.. en zo veel baat bij vooral de Aloe Vera Gel, dat ik het werkelijk IEDEREEN gun om zich zo goed te kunnen voelen!
Of de mensen dat zelf willen, dat is hun keuze… maar ik wil het in ieder geval een keer aangeboden hebben zodat ze de werking kunnen ervaren en hun eigen mening kunnen vormen hierover.

Enfin, ik dwaal af.. ik was begonnen over het feit dat ik zo verschrikkelijk veel zin in komende maandag heb. Dan ga ik namelijk DETOXEN.
9 Dagen lang … en aangezien ik tot op heden niet echt het meest gezonde leven geleid heb, en ook nog nooit wat voor reinigingskuur dan ook gevolgd heb, weet ik haast wel zeker dat ik met deze Clean 9 (zoals het heet) mijn lichaam een enorm groot plezier ga doen!
Na die 9 dagen gaan we door met de Forever Lean, een gewichtsbeheersingsprogramma wat een ieder gaat volgen om zijn of haar eigen redenen.. dat is het mooie van Aloe Vera Gel… het brengt balans… dus welke kant dan ook op, je gewicht wordt in een betere balans gebracht.. je systeem ook.. je darmen ook.. dus je gezondheid ook…

Zelfs de Cosmopolitan schreef er enthousiast over!

De komende tijd ga ik dagelijks bloggen over mijn reis naar een beter gebalanceerd gewicht voor mijzelf; een ieder die mij persoonlijk kent, weet dat dit dan een reis naar een flink stuk minder lichamelijke aanwezigheid gaat worden. En ik heb er ECHT enorm veel zin in!
Misschien dat de dagen lekker lopen, ze zullen ongetwijfeld ook regelmatig iets minder lekker lopen.. en zelfs soms wel uitgesproken waardeloos… ik blijf een normaal mens in een normaal lichaam met dezelfde normale dingen waar we allemaal doorheen gaan.
Toch ga ik dagelijks zo eerlijk mogelijk mn verhaal neerzetten en de reis delen met mijn lezers.

Als er namelijk IETS is waar ikzelf blij van word, is het wel het delen van een positieve draai die ik aan mijn
leven heb kunnen geven.
Wat ik ook wil delen, is mijn reis binnen Forever. Hierover ga ik niet echt in precieze details.. dat is nergens voor nodig.. maar wel wil ik mijn GEVOEL bij de dingen die me overkomen delen. Zoals wat er vandaag gebeurde… zo veel mensen die vanuit het Hoofdkantoor een persoonlijke blijk van erkenning kregen uitgereikt.. zo veel mooie verhalen van mensen die echt diep, diep in de shit zaten en er met volharding, geloof en hard werken zo enorm ver uitgekomen zijn, hun lot volledig een andere wending gegeven hebben.. hun persoonlijke reis deelden met de dalen en de toppen. Zo prachtig!
dat zijn voor mij persoonlijk echt kippenvel momenten.

Binnenkort komt er ook een foto of impressie van mijn zogenaamde ‘doelen-bord’ ergens in één van de posts langs… ik ben daar nog druk mee bezig.. korte termijn doelen, middellange termijn en lange termijn doelen. Zowel voor mijn lichamelijke gestel als voor mijn financiële toekomst.  Zonder doelen geen gerichte actie.. en zonder geen gerichte actie geen resultaat.

Het is mijn bedoeling om ergens in de loop van de komende tijd, ook een manier te bieden om mensen te helpen zich verder te ontwikkelen op persoonlijk vlak.. maar niet alles tegelijk. Eerst ga ik me op mn gezondheid en mn inkomen richten en dan -als die radertjes goed lopen- ga ik me verder verdiepen hoe ik online een soort van trefpunt zou kunnen oprichten om mensen te kunnen helpen die ik niet persoonlijk ken.

Al met al, een onverwacht geweldige Zaterdag gehad, met enorm veel inspiratie, nieuwe inzichten en energie, en op de allereerste plaats met het gezellig en relaxt samenzijn met een hele fijne groep mensen!

Mijn facebookpagina’s                                                            
Help One Another With Forever
A Healthier Way Of Life
Mijn Persoonlijke Pagina

Mijn Webshop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.