Categorieën
Uncategorized

Het Moderne Leven in een Notendop

Wat gebeurt er allemaal?

Als je het gewone “nieuws” -waar dan ook ter wereld- volgt, zie je dat de ene crisis nog niet begonnen is of de volgende meldt zich alweer.
Wanneer je goed kijkt naar wat er allemaal gebeurt zal je je -denk ik- toch heel langzaam eens achter je oren gaan krabben en denken “ongelofelijk zeg” en dìt gebeurt allemaal tegelijkertijd? Overal op de wereld? In 2022? Hoe is het toch mogelijk dat in een wereld waarin er meer dan voldoende is om iedereen comfortabel te laten leven, opeens overal tekorten opduiken?

Allemaal vreemde en zorgwekkende nieuwe zaken?

Opeens mensen komen te overlijden aan S.A.D.S (Sudden Adult Death Syndrome), of Myocarditis, of Pericarditis, of aan plotseling zéér heftig terugkomende kankers, dingen die tot 2021 niet aanwezig waren, ja, als zeldzaamheid, maar S.A.D.S bestond totaal niet. (Plotseling en onverwacht… 😥 )

Wat er echter wèl bestond, al jaren zelfs bestaat, is S.I.D.S (Sudden Infant Death Syndrome) -hier in Nederland bekend als Wiegendood- en als je wat puntjes aan elkaar knoopt hebben beiden 1 factor gemeen.

Godzijdank komen steeds meer ouders op het idee om dingen buiten de gebaande paden te gaan onderzoeken, en ondernemen stappen om hun kostbaarste bezit, hun kinderen, niet meer te onderwerpen aan de factor die aan de basis staat van beide doodsoorzaken.
Voor diegenen die nog niet precies doorhebben waar ik op aanstuur, de Adult versie èn de Infant versie hebben inentingen vlak daarvòòr als grote gemene deler.

Beide hartaandoeningen waren tot eind 2021, begin 2022 zeldzame verschijnselen. Nu -eind 2022- wordt er gedaan alsof het de normaalste zaak van de wereld is dat vele sporters, tieners en twintigers, gezonde mensen, spontaan omvallen na inspanning…

En er gaat nog steeds geen alarmbel rinkelen?

Er komen meer en meer onderzoeken boven water -die angstvallig stilgehouden worden door de media overigens- die een directe oorzaak aantonen voor al deze verdrietige ellende.
Peer reviewed onderzoeken.

Het verdrietigste is dat zovelen niet nagedacht hebben en uit angst -gecreëerd door overheden en de media- gehandeld hebben. Sommige dwazen hebben uit gemak gehandeld, want tja, we willen wèl naar dit festival of die vakantie. (de lockdowns waren een hele slimme actie om de mensen weer naar “vrijheid” te doen snakken en daar de gewenste actie voor te ondernemen)

Voedselvoorziening en spanningen

Hoe kan het dat er opeens overal tekorten aan zijn? In een wereld van ruime overvloed (of het gezonde overvloed is met alle genetisch gemanipuleerde rommel die tegenwoordig voedsel moet heten, is natuurlijk vraag 2, maar daar gaat het nu even niet om).
Alles wordt op een oorlog die niet eens een oorlog is, geworpen… het graan, de zonnebloemolie, de olie, het gas.

Terwijl de èchte oorlog, hier in Nederland maar ook in vele andere landen, over de ruggen van de boeren wordt uitgevochten onder het mom van klimaat. (vergeet niet dat ons landje één van de grootste voedselexporteurs ter wereld is!)
Los van het feit of er al dan niet een klimaatprobleem bestaat, de complete waanzin over de uitstoot van Stikstof is op gefabriceerde en foutieve informatie gebaseerd, èn het dient een Agenda die op dit moment uitgerold wordt.

Maar mensen worden bang van de naam “stik”stof… en doen geen onderzoek.

Temperaturen, “fossiele” brandstoffen tekorten

Mensen hebben ook een zeer kort geheugen blijkt ondertussen… zelfs in mijn leven al zijn er verschillende doemscenario’s over het lot van de aarde continu en breeduit verkondigd… in de 70’er en 80’er jaren van de vorige eeuw zou er een ijstijd komen… en nu dreigen we binnenkort gebakken te gaan worden… en iedereen gelooft die onzin ook nog eens.

Olie en gas tekorten… oh jongens… die rot-Putin toch… en niemand onderzoekt ook maar iets… dat er winning naar olie (grootste hoeveelheid olie ter wereld in en onder de bodem) in de Verenigde Staten op dag 1 van Biden’s termijn gestopt is, en dat de winning van gas (grootste gasbel van Europa) in Nederland geblokkeerd wordt -en het kleine beetje gas dat wel gewonnen wordt aan het buitenland verkocht wordt- vergeten we voor het gemak maar even…
Het verhaaltje wordt klakkeloos overgenomen en geloofd.

Genocide, hoe zit het werkelijk?

Ik kan nog héél lang doorgaan met het benoemen van allerlei waanzin die over deze aardkloot uitgegooid wordt met als enige doel de mensheid bang te maken om dood te gaan…
Wat op zich al heel raar is, aangezien het de ENIGE zekerheid is die we in het leven hebben… we gaan dood.
Maar laten we vooral “doodsbang” (what’s in a word he… ) zijn voor mogelijk sterven, dus laten we maar geloven wat ons voorgespiegeld wordt.

Tijdens onze geschiedenislessen op school leerden we dat het woord ‘genocide’ gelijk staat aan wat er volgens de geschiedschrijving met de o.a Joodse bevolkingsgroep gebeurde tijdens de Tweede Wereldoorlog…

Hierbij wordt volledig voorbij gegaan aan het feit dat er aan Russische zijde tijdens diezelfde oorlog vele malen meer soldaten sneuvelden (en toen waren het nog onze bondgenoten in de strijd he… )
Ook wordt volledig voorbij gegaan aan de vele andere instanties van uitmoorden van bepaalde bevolkingsgroepen in de wereld, miljoenen en miljoenen mensen… nee.. genocide is wat er met de Joden gebeurde.. punt.

De meesten hebben nog steeds niet door dat er op dit moment wéér een enorme genocide plaatsvindt. (“plotseling en onverwacht”) en wel eentje die heel bewust gecreëerd is. Ik hoop oprecht voor die mensen dat er een punt komt in de toekomst dat ook zij gaan onderzoeken, en hopelijk gebeurt dat vóórdat de officiële verhalen naar buiten gaan komen… eigen onderzoek geeft altijd meer vrede in een mens dan geconfronteerd worden met het feit dat je voorgelogen bent… je kan je eigen tempo van “ontwaken” bepalen met eigen onderzoek.
Begin maar eens op een goeie zoekmachine (dus niet Google of DuckDuckGo, maar Brave, Freespoke of Yandex) te zoeken naar de stelling “virussen bestaan niet”. Je zal verbaasd zijn.

Hebben we al die geldverslindende onderzoeken nou wel echt nodig?

Ongeveer een zelfde verhaal geldt voor alle “dodelijke ziektes” die sinds de laatste zeg maar 80 jaar onze wereld beheersen… allemaal vermijdbaar en allemaal terug te herleiden op hoe we leven.
Ook allemaal heel eenvoudig om te keren en te genezen.

Ook hier speelt men in op angst… dus vooral heel veel, hele dure onderzoeken claimen te doen naar de oorzaak van die slopers… ook hier wordt een mens ontdaan van zijn of haar zuurverdiende geld en kostbare gezondheid.
Is het niet door inzamelingsacties aan de deur voor het bekostigen van die “onderzoeken” … dan is het wel voor het ondergaan van behandelingen die gigantische bedragen in het laatje van de farmaceutische bedrijven brengt.

“Natuurlijk kan je behandeld worden (kassa)… ja sorry… je wordt doodziek van die behandeling maar daar hebben we medicijnen voor (kassa)… je hebt last van de bijwerkingen van die medicatie? Hebben we ook medicijnen voor (kassa) …” en ondertussen vergiftig je jezelf en leef je misschien een maand langer maar zeer zeker intens beroerder.

Dat er veel, heel veel, eenvoudige remedies zijn tegen de meeste slopende ziektes zint ze totaal niet… want dan zweer je zwaar bewerkt voedsel af (dàg winst voor de “voedingsindustrie” ), ga je zeer zeker van de moderne en algemeen geaccepteerde variant van cocaïne/heroïne af (dàg winst voor de suikerindustrie), kom je tot de ontdekking dat de meeste afschuwelijke ziektes eenvoudig met een paar alom verkrijgbare, goedkope, patent loze middeltjes terug te brengen zijn (dàg winst ziekenhuizen en farmaceutische industrie) en leer je dat je zelf volledige controle hebt over je gezondheid (dàg controle van de grote jongens).

Wonderbaarlijk dat ons lichaam dit allemaal aan kan

Het is niet voor niks dat alles op dit moment gebeurt zoals het gebeurt… je eten is giftig, je lucht is giftig, je water is giftig (fluoride), je persoonlijke verzorgingsmiddelen zijn kankerverwekkend, je tandpasta is een zeer zwaar kankerverwekkend zenuwgif (fluoride.. en je laat je kinderen zelfs een aantal keren “fluoride happen” als ze klein zijn… had ik toen geweten wat ik nu weet… maar goed.. dat is een koe in zn kont kijken), je laat jezelf (en je kinderen) van jongs af aan al volspuiten met puur gif… waaronder aluminium en kwik… onderzoek eens wat dàt doet met je hersenen… (alzheimer o.a) … je wasmiddelen zijn giftig en kankerverwekkend, je kleding is gemaakt van kankerverwekkende zaken.. is het niet het materiaal, dan is het wel de behandeling die dat materiaal heeft ondergaan, je rookt zeer zwaar kankerverwekkend en verslavend spul (en nee… tabak ‘an sich’ is zeer zeker NIET kankerverwekkend of verslavend… echter de middelen die ze als “gewasbescherming” over diezelfde tabak heen spuiten, het feit dat de tabak genetisch gemodificeerd is en de verslavende extra’s die ze aan de tabak toevoegen zijn allen zwaar kankerverwekkend) en zo kunnen we nog wel even doorgaan…

En dan zijn we verbaasd dat we ziek worden… dat ons lichaam de gifladingen niet meer aankan… dat het bij de wisseling van de seizoenen moet ont-giften (goh.. .griep “virus” misschien?? ff onderzoeken) en dat we zo dom zijn om ALS ons lichaam begint met ont-giften er weer van allerlei giffen bijstoppen om die ont-gifting tegen te gaan of binnen te houden…
Wat je ook op je lijstje van te onderzoeken zaken zou kunnen zetten, is de daadwerkelijke oorzaak van allerlei “auto immuun” ziektes

Het is allemaal zo ongelofelijk eenvoudig en logisch… en toch zien weinigen het omdat ze zich laten misleiden door “wetenschappers” die je niet mag tegenspreken… (vroeger bestond wetenschap JUIST uit tegenspreken, zodat er verder onderzocht kon worden om hetzij het gelijk, hetzij het ongelijk te kunnen bewijzen… denk ook daar even over na… )

Anders denken geeft vaak de oplossing

Zeer efficiënt wordt er ingezet op het wegzetten van andersdenkenden als “wappies”, “Yomanda’s”, “complot-theoristen” , “alternatieve therapeuten” (niks alternatiefs aan… die doen wat er altijd gedaan werd, en werkte.. wat er tegenwoordig doorgaat als “echte” medische “kennis” is niks meer of minder dan alternatief.. is ook niks meer of minder dan het uit je hoofd leren van welke farmaceutische middeltjes (kassa) “werken” tegen welke klachten, zonder stil te staan bij de oorzaken van die klachten, laat staan te bekijken wat die klachten voor de mens als geheel betekenen) … alles wordt ingezet om vooral andersdenkenden weg te zetten als gek, en als je overweegt om het met ze eens te zijn ben je net zo gek… (en niemand wil voor gek versleten worden, toch??)

Grondrechten, vrijheid en afsluiting

Eén van de eerste grondrechten in zo’n beetje èlk niet communistisch land is “vrijheid van meningsuiting”… waar is dat gebleven in de huidige tijd??

Voordat ik de rest van de dag blijf schrijven, brei ik er maar een eind aan voor vandaag… ik kan nog uren doorgaan, maar weinigen zullen de moeite nemen om ook maar 1 zin verder te lezen dan de eerste zin.

Ook dat verschijnsel heeft een naam… cognitieve dissonantie (ook ff onderzoeken… )

Ik kan dit hele verhaal in 1 afsluitende zin samenvatten denk ik…

Je wordt belogen en bedrogen waar je bij staat en je trapt er nog in ook.. met de dood veel eerder op je stoep dan nodig is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.