Links

Op deze pagina kan je links -en de omschrijving- vinden van pagina’s of profielen van mensen die mij heel erg na staan in wat ze doen,  verschillende soorten producten die me om wat voor reden heel dierbaar zijn (of ik ze nou zelf verkoop of dat anderen in mijn vriendenkring ze verkopen, maakt niet uit.. ik vermeld het er wel bij)  of pagina’s waar ik zelf heel erg veel aan gehad heb in mijn ontwikkelingsproces.

Deze pagina wordt regelmatig ge-update maar moet nog opgezet worden.

Honden

Honds Beste
Werkend vanuit Velddriel -in de buurt van ’s Hertogenbosch-, beslaat hun klantenkring zo goed als heel Nederland.
Ooit zijn Hans en Lies Kruft begonnen als uitlaatservice in Empel, nu hebben ze een fantastisch bedrijf dat een totaalpakket voor alles wat je maar nodig hebt biedt; of dat nou verblijf, uitlaten, voeding, speelgoed, riemen, manden, training of gedragsverandering is.
Ook organiseren ze elke 2 weken een -gratis- groepswandeling in de directe omgeving. Hier kan je heerlijk onder professionele begeleiding met je hond in de natuur aan de wandel.

Uitlaatservice Streef
Bij Sandra Streefkerk is je hond in goede handen. Ze heeft een heel goed gevoel bij zo goed als elke hond, maakt wandelingen in de Hoeksche Waard.