Links

Op deze pagina kan je links -en de omschrijving- vinden van pagina’s of profielen van mensen die mij heel erg na staan in wat ze doen,  verschillende soorten producten die me om wat voor reden heel dierbaar zijn (of ik ze nou zelf verkoop of dat anderen in mijn vriendenkring ze verkopen, maakt niet uit.. ik vermeld het er wel bij)  of pagina’s waar ik zelf heel erg veel aan gehad heb in mijn ontwikkelingsproces.

Deze pagina wordt regelmatig ge-update maar moet nog opgezet worden.

Honden

Honds Beste
Bij deze mensen, Hans en Lies Kruft, is je trouwe viervoeter in perfecte handen. Ze bieden een totaalpakket voor alles wat je maar nodig hebt; of dat nou verblijf, uitlaten, voeding, speelgoed, riemen, manden, training of gedragsverandering is.
Ook organiseren ze elke 2 weken een -gratis- groepswandeling in de directe omgeving. Hier kan je heerlijk onder professionele begeleiding met je hond in de natuur aan de wandel.

Uitlaatservice Streef
Bij Sandra Streefkerk is je hond in goede handen. Ze heeft een heel goed gevoel bij zo goed als elke hond, maakt wandelingen in de Hoeksche Waard. Ook is het mogelijk om je “fluffy friend” bij haar te logeren te brengen.

Feesthonden
Feesthonden is een uitlaatservice, hondenschool en hulp bij gedragsproblematiek in één.
Gerund door Leo van der Feest, en werkzaam in het oostelijk deel van de Hoeksche Waard ( ’s-Gravendeel, Strijen, Strijen-Sas, Numansdorp, Klaaswaal, Maasdam, Puttershoek ).
Samen met zijn trouwe begeleider Tommy zorgt hij er voor dat uw hond een heerlijke wandeling heeft.