Categorieën
Een kijkje in mijn gewone leven

Okee… eindelijk tijd en rust op vakantie om m’n website te organiseren….

Na jaren al een site gehad te hebben met deze naam, en later de boel met deze naam laten verwijzen naar m’n Blogger profiel, is eindelijk m’n eigen website als zodanig weer online.

Het heeft wat werk gekost, maar dat maakt niet uit…  alleen omdat ik dit niet zo heel vaak doe… en het internet hier in Frankrijk zwaar beroerd is en ik dus via m’n telefoon als router de boel laat lopen (komen m’n Gigabytes ook eens op.. betaal al maanden voor 20 en maak er nog geen 2 op.. vandaag al 2 verbruikt 😉 ) is alles even wat anders dan ik gewend ben.

Maar ik denk dat ik de boel in de basis goed heb staan.. er moet nog enorm veel bijgezet worden – per slot van rekening zijn er ook enorm veel dingen die me echt heel erg interesseren-  maar dat kan opgehangen worden aan de kapstok die ik volgens mij nu goed gebouwd heb.

De laatste jaren zijn gekke jaren geweest.. werk kwijt.. later WW kwijt.. en geen zicht op werk. Toen -lo and behold-  een hartstikke leuke baan als buschauffeur gekregen op de kleinbus hier in de Hoeksche Waard, en daarna konden er wat oude uitdagingen weggewerkt worden.

Die zijn nu ook weggewerkt en het is tijd om weer VOL in het leven te gaan staan en volop de boel weer opnieuw op te gaan bouwen. En dat gaan we ook doen!

En zal ik je eens wat geks vertellen?? Die laatste jaren zijn qua persoonlijke ontwikkelingen echt de beste jaren geweest van de afgelopen 15… de spiegels waar je tegenaan loopt… pijnlijk maar oh zo leerzaam…  en wat kom je er weer sterk uit!!

Zelfreflectie, leren van je dier -die per slot van rekening je eigen spiegel is- , vallen, opstaan, leren, je bewustzijn openen voor andere dingen die me tot dan toe nog niet opgevallen waren, en als belangrijkste.. een paar hele hele dierbare nieuwe vrienden gemaakt!

Dat laatste is eigenlijk het allerbelangrijkste wat me in die afgelopen jaren is overkomen; mensen die op dezelfde golflengte zitten als ik… hetzelfde over de relatie tussen mens en dier zitten als ik… en ook nog eens op dezelfde manier tegen problemen op dat vlak aan kijken als ik.

On-be-taal-baar!!

Ondertussen ben ik vorig jaar begonnen met een opleiding die me in de relatie mens-dier verder gaat helpen.. even op pauze gezet en volgende maand weer oppakken… Edelstenen zijn -weer- actief op m’n pad gekomen… Workshops, Seminars en Cursussen die zo maar “toevallig” op mijn Facebook-timeline verschijnen en waar ik dus ook wel degelijk meteen iets mee ga ondernemen.

De tijd is daar… naast m’n gewone baan een leven op gaan bouwen dat aan de verwachtingen van m’n Ziel tegemoet komt <3

De grote Reis aanvangen die ik zowel als persoon alswel als Ziel mag gaan maken, en … ik heb er zin in!!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.