Categorieën
Gezondheid, leefwijzen en hulpmiddelen

Woensdag, dag 3…. de dag dat er een lichte gezonde maaltijd bij mag!

Na gisteren mezelf uitermate beroerd en lamlendig gevoeld te hebben, en een nacht doorgemaakt heb waarin ik van ellende mn draai niet kon vinden, ben ik vanmorgen om 05:15 maar opgestaan. 

Hup naar t toilet en toen op de weegschaal… WOW!!!
Vervolgens het meetlint gepakt en bijna uit mn dak gegaan… ik ga de maten niet vertellen op dit blog, dat is me nou net weer IETS te privé, maar ik kan de verschillen wel noteren….. 

Boven arm 0
Taille         – 4 cm
Heupen     – 3 cm
Dijbeen     – 2,5 cm
Borst        – 5 cm

En het gewicht??
-3,8 kilo!!!

Nou ben ik gepokt en gemazeld genoeg om te weten dat dat soort dingen in het begin altijd sneller gaan dan verderop in de reis, maar ik kan je zeggen.. dit resultaat maakte de doffe ellende van de laatste 2 dagen meer dan goed!

Vanmorgen nog flink last gehad van mn onderrug en achterkant van mn bovenbenen… alsof ze pimpelpaars van binnen waren voelde het.. sinds gistermiddag heel ijverig gesmeerd met onze Heat Lotion (een zelfdenkende crème op basis van Aloë Vera die warm wordt als je spieren warmte nodig hebben, en koud wordt als er bijvoorbeeld een ontsteking of beurse plek zit). 
Vanmorgen kreeg ik het lumineuze idee om dat weer te doen, maar nu heel royaal en mn bovenbenen en rug vervolgens in te pakken met vershoudfolie, een dikke legging en een deken. Dat alles ongeveer een uurtje laten sudderen en de pijn was voor het grootste gedeelte weg.
Het zit er nog steeds wel een beetje, maar ik denk echt dat de gifstoffen zich daar op de een of andere manier aan het verzamelen zijn of zo. Ik word er tenminste niet meer volledig gestoord van, en dat is een hele grote winst.

Mn hoofd is eindelijk weer ontzettend helder, de energie begint weer te borrelen en er is zelfs alweer een kamer flink onder handen genomen. Dus we gaan de goeie kant weer op! 
Het humeur is gelukkig ook weer gezellig… wow, wat kan een mens een kort lontje hebben zeg als je afkickt van de cafeïne en andere rommel… Ik drink nu gezonde thee van onszelf en heel veel groene thee, heerlijk!
En zometeen… zometeen ga ik lekker een stukje zalm met enorm veel groente voor mezelf maken… ik heb er zoooooo’n zin in!!

Ook ben ik vandaag naar de bieb geweest en heb een boek meegenomen met lekkere recepten (ik had thuis nog blijkbaar niet genoeg kookboeken met lekkere lichte recepten… stuk of 100 boeken, maar goed.. deze had ik nog niet )
Mn schrijfgeest is gelukkig ook weer terug aan het komen…daar ben ik HEEL erg blij mee. Ik kan namelijk niet vrolijk of enthousiast schrijven als ik mezelf rot voel.. misschien een gebrek aan professionaliteit, maar soit… het zij dan maar zo.
Ik ga lekker de keuken in… een hele fijne avond voor iedereen!

Mijn facebookpagina’s 
Help One Another With Forever
A Healthier Way Of Life
Mijn Persoonlijke Pagina
Mijn Webshop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.