Categorieën
Uncategorized

Zaterdag 21 oktober 2023

Goooood morning op deze grijze vochtige zaterdagmorgen <3

Poeh… nou kan je uitslapen (en dat heb ik dus ook gedaan… 10 hele uren lang…) en dan word je dus gesloopt wakker…. ach ja…. koffie to the rescue zullen we dan maar zeggen… hoef pas om een uur of 1 bij de bus te zijn, dus zal tegen die tijd wel echt wakker zijn 😉

Er verandert véél op het moment… veel zichtbaar, ook heel veel onzichtbaar maar wèl voelbaar…. en het nodige dat iemand die niet graaft, ziet noch voelt maar zal gaan merken binnen afzienbare tijd.

Ik hoop dat jullie ‘gecentered’ kunnen blijven in de mediastrijd om je voor het ene of het andere karretje te spannen en partij te kiezen… misschien helpt het om even boven alle shit uit te stijgen en te kijken wie de touwtjes van alles wat er gebeurt in handen heeft…

Er is 4 jaar geen oorlog gestart, allerlei vredesakkoorden gesloten en aan de andere kant van de oceaan werd in 3 jaar tijd de economie uit de as herrezen… totdat men C0j0na losliet op de wereld… de grootste hoax die de hedendaagse mensheid ooit gekend heeft…
Nu is er al 3 jaar een plaatsvervanger daar in dat grote land, en de wereld staat sinds dag 1 van zijn functievervulling in brand. Zijn land wordt efficient naar de kl*te geholpen, er stromen -net als bij ons- miljoenen zogenaamde vluchtelingen de grens over… en het allergevaarlijkste kruitvat in de wereld is vorige week efficiënt op scherp gezet.

De media doet z’n best om iedereen van verhalen te voorzien waar elke kant acuut haatgevoelens naar de andere kant van krijgt, de meeste verhalen worden binnen 24 uur al ontkracht, maar door de media NOOIT gerectificeerd… dus een fantastische voedingsbodem om nòg een prachtige “wij en zij” haat-scheidslijn te trekken…

Even denken… welke hebben we nu de laatste jaren allemaal voorbij zien komen?? En ik ga me echt alleen even beperken tot de laatste 5 jaar… en wereldwijd…

* Rechts vs Links….
Ze gaan zelfs zo ver dat iedereen die rechts -dus patriottisch en/of nationalistisch- denkt, volksmenners en erger nog… n@tsie (even fonetisch want dat woord mag vast niet van Facebook) te noemen… terwijl de èchte N@tsies gewoon gesteund worden door links en al het geld dat er in een volgend punt een eindje verderop genoemd wordt.

* Blank vs Zwart…
Deze kaart wordt al een hele poos uitgespeeld, maar kwam in een stroomversnelling toen het toneelstukje George Floydd opgevoerd werd… een uitgelezen moment om de -op punt 1 genoemde fonetische groep- in de vorm van BLM en Antifa enorm te laten groeien en gewone mensen te terroriseren… wereldwijd.
Wordt ze geen strobreed in de weg gelegd… opgepakt? Foei dat mag niet en weer losgelaten om door te gaan met hun terreur.

Nu wordt er op (basis) scholen in de volledige Westerse wereld, maar op dit moment nog het ergst in de USA, bij de kinderen ingeprent dat als je toevallig een wit omhulseltje hebt, je je moet schamen voor die kleur en dat je niks waard bent.

In Zuid Afrika worden al zeker 4 jaar blanke mensen op afschuwelijke wijze gemarteld en vermoord… hoor je daar iets van in de media? Nope…
Die mensen willen vluchten naar landen waar hun voorvaderen ooit vandaan kwamen… komen ze daar binnen?? Nope… worden gewoon geweigerd…

er is nog veel meer in die “kleuren-strijd” maar dit is het topje van de afschuwelijke ijsberg eventjes…

* Hetero vs LGBTQ+
Opeens is wat we “generation Z” noemen, massaal niet meer gewoon jongen of meisje maar identificeren ze zich als van alles en nog wat (als t maar niet hun aangeboren geslacht of identiteit is)
Ook hier wordt op (basis)scholen wereldwijd gehamerd op dit gegeven… ook hier ligt het zwaartepunt op dit moment nog in de USA…
Hier zit een veel grotere agenda achter dan je op het eerste gezicht zou denken… ergens verderop behandel ik de geprikten en ongeprikten, en daar maakt dit ook onderdeel van uit.
In alle (kinder) entingen zitten cellen van embryo’s en stoffen, die -ondertussen- bewezen geslachtsveranderingen teweeg brengen bij degenen die ze ontvangen.
Er is op dit moment een om- en ontvolkings agenda gaande… omvolking door gigantische stromen andersdenkende vluchtelingen overal binnen te laten, ontvolking door onvruchtbaarheid en/of “ombouwen” naar een ander geslacht… (hetgeen al gestimuleerd wordt bij kinderen die nog maar 6 of 7 zijn) en dan hebben we natuurlijk ook nog het gigantisch grote businessmodel dat abortus heet… maar dat is een verhaal apart en rete-duister.

* Virus-gelovers en nadenkers…
Deze is echt misselijkmakend… de virusgelovers hebben zichzelf letterlijk prooi tot verdelging gemaakt… vrijwillig zichzelf ‘de mond laten snoeren’ (maskers) en ziek gemaakt (inademing van hun eigen gifstoffen dmv dat masker) en nòg zieker gemaakt toen ze in de rij stonden om zich te laten enten.
(dit laatste komt nu meer en meer naar buiten door officiële peer-reviewed onderzoeken door heel, heel veel wetenschappers… maar wordt door de media in de meeste gevallen doodgezwegen)
Ook deze entingen helpen mee aan de ontvolkingsagenda… onvruchtbaarheid is troef en jongelui die 1000% fit en gezond waren tot dat moment, vallen bij bosjes om (minder jonge lui ook natuurlijk)

De ‘nadenkers’ die niet voor deze hoax gevallen zijn, zijn allemaal gewoon gezond gebleven, hebben zo nu en dan een verkoudheid of griepje, maar kampen niet met de ellende waar de meeste gelovers wel mee kampen… die hebben achter elkaar last van de ene na de andere klacht (en er zijn natuurlijk ook zogenaamde batches met ‘kuren’ geweest die slechts uit zout water bestonden, dus er lopen ook best nog veel mensen rond die wel gehaald hebben en godzijdank nergens last van hebben… maar elke ‘oppepper’ die je weer gaat halen, vergroot het risico op ellende)

* Steun de Oekraïne vs Putin lovers
Ohhhh deze kan in de boeken als schoolvoorbeeld hoe media de mensheid manipuleert tot partij kiezen zonder nadenken (trouwens… ALLE voorbeelden zijn aan de media toe te schrijven dat ze zo succesvol zijn)
Verzwegen wordt dat de krachten die zo hard gesteund worden, openlijk n@tsies en S.S-ers zijn… echt openlijk… met emblemen, trainingskampen en al…
Verzwegen wordt dat men daar totaal geen probleem heeft met het de dood in sturen van alles en iedereen op 2 benen zonder enige gevechtstraining…
Verzwegen wordt dat er in dat land een gigantische kinder- en orgaanhandel floreerde… dat daar biolabs stonden waar Amerika (onder andere) het ene na het andere dood enge virus of andere ziektebrenger ontwikkelde… vaak met testen op plaatstelijke bevolking die in geannexeerde stukken voormalig Rusland wonen.
Verzwegen wordt dat slechts dìe locaties waar al die n@tsies en laboratoria stonden aangevallen werden, en de bevolking die al decennia uitgemoord werd door Oekraïne bevrijd werd …
Al die dingen zijn keurig verzwegen om het verhaal zodanig te maken dat mensen gewillig toestonden dat er gigantische bedragen die kant op gingen om witgewassen te worden en we met open armen heel veel jongemannen van strijdbare leeftijd in onze landjes ontvingen… “omdat ze gevlucht waren… ” <- maar wèl doodleuk door ons betaald, terug konden om vakantie te vieren in hun thuisland… (gaat er nou ècht geen belletje rinkelen???)

* Noord- vs Zuid Korea
Er was vrede…. en sinds 2021 wordt alles weer keurig op de spits gedreven daar… goh waarom zou dat nou zijn? Misschien om een wereldoorlog te forceren??

* China vs Taiwan
Zelfde verhaal als hierboven… en ook in dit laatste geval (en Zuid Korea èn Israel) zijn hier afschuwelijke laboratoria waar van alles en nog wat door onder andere Amerika ontwikkeld wordt.

* Israel vs de rest van het Midden Oosten
De klapper op de vuurpijl…. tot nu toe heeft niks gewerkt zoals ze gehoopt hadden, dus dan pakken we het allergrootste kruitvat wat we kunnen verzinnen en brengen we dat tot ontploffing.
KIES EEN KANT!!!! Als je niet voor Israël bent, dan ben je een H0l0caust-ontkenner en anti-semiet… zo keihard wordt het op dit moment gespeeld… als je voor de Palestijnen bent, ben je een terrorist…
Niemand kijkt naar de mensen die de hoofdrol spelen in AL deze ellende… de gewone mensen die daar wonen en dit helemaal niet willen…

Er wàs vrede… er wèrd door alle grote landen in het Midden Oosten om de tafel gezeten om iedereen vreedzaam met elkaar door 1 deur te laten gaan (Abraham Accords)

Niemand die zich afvraagt hoe het in Godsnaam mogelijk was dat het meest ingenieuze verdedigings systeem te wereld (Iron Dome) opeens uit stond… dat de best bewaakte grens ter wereld, waar een kakkerlak nog niet ongezien doorheen kon komen, opeens onbewaakt was… nee iedereen valt voor de verhalen die door de media naar buiten worden gebracht en reageert navenant.
De meeste verhalen zijn allang ontkracht (en dat zijn de afschuwelijkste over de verkrachtigen en babies waar iedereen zo lekker emotioneel op reageert) maar geen enkele ‘nieuwsvoorziener’ die er ook maar 1 woord aan besteedt dat die verhalen verzonnen waren.

Nee… de Palestijnen zijn beestachtige wezens, of de Israëliërs zijn beestachtige wezens… van alle menselijkheid ontdaan zodat je lekker ongenuanceerd partij kan kiezen… zonder al te hard na te hoeven denken.

Ja… er gebeuren daar dingen die het daglicht niet kunnen verdragen… ja, mensen sterven die helemaal niet hadden hoeven sterven… en waarom???? A) omdat degenen die op dit moment denken de wereld te besturen geen moer geven om menselijk leven… en B) omdat wij als mensheid ons zo lekker laten bespelen door de media zonder ons ook maar 1 keer af te vragen of hetgeen we voorgeschoteld krijgen ook de waarheid is…

Nee… het komt van een krant/TV zender en een journalist.. dus het is waar… de grootste leugen die ooit verteld is!!!

Salliant detail is ook dat de geldstroom voor het eerste oorlogsgebied stil was komen te liggen met het verwijderen van een meneer McCarthy in de USA, dus als je dan dit opstart kan je weer een verzoek tot geldstroom indienen… en ja… dat verzoek was een combinatiestroom van geld… voor zowel Israel als Oekraïne. En dat patroon zal zich in de rest van de wereld die zich “westers” (lees corrupt) noemt ook gaan openbaren.

Tegen mekaar uitspelen… als we maar niet allemaal opeens gaan beseffen dat in ELKE tweedeling die ik hier besproken heb (en er zijn er nog VEEL meer), het draait om MENSEN...

MENSEN!!!!!!! Geen dingen… die je moet haten, uitroeien, links laten liggen, uitstoten…

Als wij ons dit gaan beseffen als mensheid, is het spel héél snel uitgespeeld.

er is nog veel meer dat ik zou willen zeggen, maar de meesten zullen hier al “dat is totaal niet waar’ vibes van krijgen… dus de rest laat ik maar even.

Ga op onderzoek uit… je hebt van onze lieve Heer een stel hersens gekregen.. gebruik die dan ook… neem afstand van hetgeen je door je strot geduwd wordt door de media en probeer het grote plaatje te zien wat ze aan het doen zijn…

EN VERGEET NOOIT EN TE NIMMER DAT ALS WIJ ALS MENSEN ELKAAR OMARMEN, DIT HELE SPEL IN NO TIME UITGESPEELD IS EN ER GEEN MENSENLEVENS MEER OPGEOFFERD HOEVEN TE WORDEN.

(geen idee of dit hele verhaal door Fb geaccepteerd wordt, dus ik zet t ook voor de zekerheid op mn eigen site en deel die ook)

En.. onderzoek de 3e wereldoorlog die Albert Pike graag wilde.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.